Met nijntje op de fiets

 

Nijntje, een lief klein konijntje

Nijntje, een pienter konijntje

Nijntje, een knuffelkonijntje

Elke ouder, opa en oma heeft dit liedje waarschijnlijk meer dan eens gehoord. Nijntje is al jarenlang een van de meest populaire kinderfiguren van Nederland. Ze werd in 1955 voor het eerst door Dick Bruna getekend en sindsdien zijn er vele boeken, tekenfilms, knuffels, speelgoed, pyjama’s, kerstballen en nog veel meer nijntje-producten verschenen. Omdat fietsen altijd leuker is als je beste vriendinnetje bij je is, heeft Qibbel het allerleukste nijntje-fietsstoeltje van Nederland voor je gemaakt. 

Veilig, stevig en makkelijk te monteren

Net als alle andere Qibbel fietsstoeltjes zijn onze nijntje-stoeltjes superveilig en stevig. Veiligheid staat bij Qibbel altijd op nummer 1. Dankzij de vijfpuntsgordel zit je kindje altijd goed vast. De gordel is in hoogte verstelbaar, waardoor hij lekker lang meegroeit met je kindje. De voetsteunen met stevige riempjes en spaakbeschermers zorgen voor extra veiligheid onderweg.

Het monteren van het Qibbel Air fietsstoeltje is in een handomdraai gebeurd. Je draait de klem los, zet het stoeltje op de bagagedrager en draait de klem weer stevig vast. Met de ontgrendeling aan de achterkant haal je het zitje ook zo weer van de fiets af. Een uitgebreide montagehandleiding vind je hier.

Op pad met nijntje

Samen met de fiets op pad wordt nog leuker als je in een fietsstoeltje mag zitten met nijntje erop!

Voordat je het nijntje-fietsstoeltje koopt en ermee op pad gaat, willen we je wel een kleine waarschuwing geven. Het risico bestaat dat jullie zo vrolijk worden van het stoeltje dat jullie heel hard het nijntje-lied gaan zingen. Hierdoor kan het voorkomen dat andere weggebruikers jullie raar aankijken. We adviseren je om je daar helemaal niks van aan te trekken en lekker net zo hard te zingen als jullie willen.

De fietszitjes met nijntje zijn verkrijgbaar als voorzitje en als achterzitje, in de kleuren blauw en grijs. Je vindt de stoeltjes bij de fietsenmaker bij jou in de buurt en online via bijvoorbeeld  Bol.com of Hollandbikeshop.nl.

Veel fietsplezier!

Wat zeggen jullie ervan, zullen we het nijntje-lied nog één keer oefenen voordat jullie samen op de fiets stappen? Ga er even goed voor zitten, warm je stembanden op en dan tellen wij af.

Eén… Twee… Drie…

Nijntje, een lief klein konijntje

Nijntje, een pienter konijntje

Nijntje, een knuffelkonijntje