Je kindje zit lekker uit de wind in een fietszitje met windscherm

Als je in Nederland op fietsavontuur gaat, moet je op elk soort weer voorbereid zijn. In ons Hollandse klimaat is een bui nooit ver weg en laat de wind regelmatig van zich horen. Zelfs op een zonnige zomerdag kan er een fris windje staan. Als je kindje in een fietszitje voor op de fiets zit, vangt hij of zij alle wind. Dat maakt de fietstocht er niet leuker op. Het stevige windscherm van Qibbel zorgt ervoor dat je kind altijd lekker uit de wind zit, hoe hard die Hollandse wind ook waait.

Het Qibbel windscherm

De windschermen van Qibbel worden gemaakt in Nederland en ontworpen en getest door mensen die elke dag in Nederland op de fiets zitten. Daardoor weten we precies waar een windscherm aan moet voldoen om echt Nederlands weer te kunnen trotseren. Het Qibbel windscherm is gemaakt voor echt Nederlands weer. Of er nu een lekker zomerbriesje staat of een flinke herfstwind, jouw kind zit altijd comfortabel uit de wind.

Pret onderweg met de toybar

Met de toybar maak je je fietstocht nog leuker! Op dit leuke speelstuur vindt je kindje een heuse dierennavigatie en een toeter. De toybar is eenvoudig te monteren op de beugel van het windscherm.

Fietszitje en windscherm: geïnstalleerd in een handomdraai

Het fietszitje en windscherm van Qibbel zijn makkelijk en snel te installeren. Begin met het vastzetten van de stuurpenbevestiging die bij het fietszitje zit. De onderkant van de stuurpenbevestiging moet op de stuurkroon rusten. Draai de schroeven goed vast. Verwijder de borgpen uit de klem, klik het zitje in de stuurpenbevestiging en zet de borgpen vast. Vervolgens schroef je de beugel van het windscherm aan het windscherm vast. Deze klik je ook in de stuurpenbevestiging. Heb je ook een toybar? Schroef deze dan op het windscherm voordat je hem in de stuurpenbevestiging klikt.

In onderstaand video laten we je stap voor stap zien hoe je het fietszitje met windscherm bevestigt.