De handigste accessoires voor je fietszitje

Wil je zoveel mogelijk uit je fietszitje halen? Dan zijn de accessoires van Qibbel onmisbaar. Al onze accessoires passen naadloos op onze fietszitjes, of je nu een voorzitje, een achterzitje of een 6+ Junior fietszitje hebt. Handig, gebruiksvriendelijk en van topkwaliteit; dat zijn de accessoires van Qibbel. 

Handige accessoires

Zowel voor het Qibbel Air voorzitje, het Qibbel Air achterzitje en het Qibbel 6+ Junior fietsstoeltje hebben we mooie en handige accessoires ontwikkeld.

Windscherm

Door de polder fietsen met de wind in je haren is een heerlijk gevoel, maar met het Nederlandse weer kan dat lekkere zomerbriesje zomaar veranderen in een stevige tegenwind. Om je kindje tegen deze Hollandse wind te beschermen, hebben we het Qibbel Air windscherm ontwikkeld. Dit stevige windscherm kan tegen een stootje en zorgt ervoor dat je kind met alle weersomstandigheden comfortabel voor op de fiets zit.

Stuurpenbevestiging

Wil je je voorzitje op meerdere fietsen gebruiken? Installeer dan op alle fietsen de Qibbel Air stuurpenbevestiging. Zo zet je het voorzitje in een handomdraai van de fiets van mama op de fiets van opa en hoef je niet meerdere fietszitjes te kopen. De stuurpenbevestiging is geschikt voor een standaard stuurpen en een ahead stuurpen met een diameter van 22 tot 36 millimeter.

Slot

Wil je voorkomen dat je fietszitje gestolen wordt terwijl je boodschappen aan het doen bent of lekker in een gezellig cafeetje van een lunch zit te genieten? Dan is het Qibbel Air slot een onmisbaar accessoire. Met dit kleine en handige slot zorg je ervoor dat zowel je voorzitje als je achterzitje veilig aan je fiets vast zit.

Framebevestiging

Wil je je Qibbel Air achterzitje gebruiken op een fiets zonder bagagedrager? Dat kan! Met de framebevestiging zet je ons achterzitje in een handomdraai op een fiets zonder bagagedrager. Je kan het achterzitje inclusief framebevestiging kopen, maar het is ook mogelijk om de framebevestiging als los accessoire te kopen. De framebevestiging is geschikt voor ronde en ovale frames met een diameter van 28 tot 40 millimeter.

Voetsteunen

Is je kind toe aan het 6+ Junior fietsstoeltje? Dan zijn inklapbare voetsteunen onmisbaar. Deze worden standaard bij het zitje geleverd, maar je kan ze ook los aanschaffen. Wil je het fietszitje op meerdere fietsen gebruiken, bijvoorbeeld op de fiets van papa en op de fiets van oma? Het stoeltje is eenvoudig van de ene fiets op de andere fiets te zetten, maar het is wel zo makkelijk als op beide fietsen standaard voetsteunen geïnstalleerd zijn.

Met de voetsteunen zit je kind comfortabeler én veiliger. De steunen zijn voorzien van een antislipprofiel, waardoor voetjes er niet zomaar afschieten. Het is wel belangrijk om je kind erop te attenderen dat zijn of haar voeten dicht bij het draaiende wiel zitten en dat bij verkeerd gebruik de voeten tussen de spaken kunnen komen. Zit er niemand achterop de fiets? Dan klap je de voetsteunen gewoon even in. De voetsteunen zijn geschikt voor montage op buizen van 12 tot 27 millimeter.

Leuke accessoire: de Toybar

Om jullie fietsavonturen nog leuker te maken, hebben we de Qibbel Toybar ontwikkeld. Dit speelstuur is voorzien van een toeter en dierennavigatie. De toybar is verkrijgbaar in groen, grijs en een speciale nijntje-uitvoering. Je monteert de toybar eenvoudig op de beugel van het windscherm.

De accessoires voor je Qibbel fietszitje koop je bij de fietsenwinkel bij jou in de buurt.