Qibbel introduceert cappuccino voor kids

Het is een warme zomerdag, de zon schijnt en je bent lekker met het gezin op de fiets gestapt om een rondje door de omgeving te fietsen. Jullie fietsen door het bos en door de weilanden, door dorpen en over het platteland. Halverwege kom je langs een gezellig terras en je besluit een pauze in te lassen. Wat is er dan lekkerder dan een grote kop cappuccino met zo’n heerlijke stevige schuimlaag erop. Niks toch? Dat vinden wij bij Qibbel ook.

De ontwikkeling van onze cappuccino

Tijdens zo’n cappuccino-pauze vroegen we ons bij Qibbel af of het niet mogelijk zou zijn om een cappuccino te ontwikkelen die geschikt is voor kids. Zodat je kindje niet meer alleen kan genieten van het koekje dat papa bij de cappuccino krijgt, maar van een volwaardige cappuccino-ervaring. Onze ontwikkelaars begonnen vol enthousiasme te brainstormen over een cappuccino voor kids en binnen no time lag er een geweldig concept op tafel: de Qibbel Cappuccino.

Met trots presenteren wij: Qibbel Cappuccino

De Qibbel Cappuccino is ons vertrouwde en geliefde kinderzitje in, je raadt het al, een prachtige cappuccino-kleur. Cappuccino is namelijk niet alleen heerlijk om te drinken, het is ook een prachtige kleur die helemaal van nu is. De kleur is zacht, warm en trendy en combineert moeiteloos met veel verschillende kleuren. Of je fiets nu zwart, blauw of bruin is, het Qibbel Cappuccino fietsstoeltje kleurt er stijlvol bij.

Veilig en comfortabel

Het cappuccinokleurige zitje is, net als al onze andere zitjes, superlicht en comfortabel. De rugleuning is bespannen met mesh, een slijtvast en ventilerend materiaal. Het zitje voldoet aan alle veiligheidseisen, dus je kan je kindje met een gerust hart voor- of achterop de fiets zetten. Veiligheid staat bij Qibbel namelijk te allen tijde voorop. Dankzij de vijfpuntsgordel zit je kindje extra goed vast. Zowel de gordelhoogte als de voetsteunen met spaakbeschermers zijn in hoogte verstelbaar, waardoor het zitje probleemloos meegroeit met je kind.

Zowel het voorzitje, het achterzitje als het juniorzitje is beschikbaar in de nieuwe kleur cappuccino.