Qibbel logo

Lees hier het laatste Qibbel nieuws.....

 

overlay 20-02-2015

Qibbel aanwezig op FietsVAK dag

Op maandag 2 maart vindt de FietsVAK dag plaats in Expo Haarlemmermeer (Vijfhuizen). Dit is hét jaarlijkse netwerkevenement voor de tweewielerbranche. Qibbel is ook aanwezig op deze dag: Standnummer 111.

overlay 19-01-2015

Voorkom ongevallen, gebruik altijd voetsteunen

Kinderen denken niet na over gevaren. Vooral op de fiets waar toch veel onderdelen bewegen is het belangrijk om de kans op spaakbeknelling te verkleinen. Help ze daarom door goede afscherming en voetsteunen te monteren. Hierdoor hebben ze voldoende steun, zitten ze ergonomisch en wordt de kans op spaakbeknelling verkleind.

Belgiƫ overlay 06-01-2015

Velofollies totaalbeurs voor fiets en fietser

Beleef het mee in Kortrijk en breng ons een bezoekje op 16 -17 - 18 januari 2015.

overlay 12-12-2014

Prettige feestdagen en veilig fietsplezier in 2015!

Qibbel wenst u en uw kind veilig fietsplezier in 2015!

overlay 10-10-2014

Volledig aan te passen aan de groei van uw kind

Om er voor te zorgen dat uw kind altijd comfortabel en veilig zit kan het zitje op een aantal punten aan de grootte van uw kind worden aangepast.


Veel gestelde vragen

 • 1.

  Voldoen de Qibbel fietszitjes aan de veiligheidseisen?

  Het Qibbel voorzitje (max. 15 kg) en achterzitje (max. 22 kg) voldoen aan de veiligheidsnorm EN 14344. Voor het Qibbel 6+ Junior zitje (max. 35 kg) is deze regelgeving niet van toepassing. Door het stevige stoeltje, de voetsteunen en de gordel biedt Qibbel een veilige manier om kinderen te vervoeren.

 • 2.

  Past een Qibbel fietszitje op mijn fiets?

  Omdat er veel verschillende type fietsen zijn, adviseren wij om bij je dichtstbijzijnde Qibbel dealer te informeren. Deze kan beoordelen of montage van een Qibbel fietszitje op jouw fiets mogelijk is.

 • 3.

  Wat zijn de Qibbel adviesverkoopprijzen?

  Een overzicht van de Qibbel adviesverkoopprijzen kun je hier downloaden:
  Qibbel voorzitje
  Qibbel achterzitje
  Qibbel 6+ Junior zitje

 • 4.

  Waar is Qibbel te koop?

  Het Qibbel assortiment is verkrijgbaar bij vrijwel alle betere fietsspeciaalzaken. Door middel van de dealerzoekfunctie kun je heel eenvoudig zoeken naar de dichtstbijzijnde Qibbel dealer.

 • 5.

  Zijn er bijpassende fietstassen verkrijgbaar?

  Voor bijpassende fietstassen en manden bieden de collecties van New Looxs en Basil volop mogelijkheden. Informeer hiernaar bij jouw dichtstbijzijnde Qibbel dealer.