Qibbel logo

Qibbel introduceert nieuwe lifestyle kleuren voor 6+ Junior kinderzitje

16-03-2018

Zitje zonder gereedschap te monteren
Qibbel introduceert nieuwe lifestyle kleuren voor 6+ Junior kinderzitje

Het succesvolle Qibbel 6+ Junior achterzitje is vanaf nu in vijf kleurvarianten leverbaar. Naast de vertrouwde uitvoeringen is het zitje nu ook leverbaar in legergroen met zwarte zitting en zwart met khaki zitting. Hiermee speelt Qibbel in op de vraag van de consument naar nog meer lifestyle kleuren. Het zitje is gemaakt voor kinderen van 6 tot ca. 10 jaar en voor een maximum draaggewicht van 35 kg. Het succes van dit product schuilt vooral in het feit dat het zitje eenvoudig en snel op de bagagedrager gemonteerd kan worden, zonder dat gereedschap nodig is.

Het Qibbel 6+ Junior zitje is een eigen ontwerp van Widek, de Nederlandse fabrikant van fietsonderdelen en fietsaccessoires en het wordt geheel in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Het zitje bestaat uit een ergonomisch gevormde dubbelwandige kunststof kuip met een geïntegreerde verstelbare klembevestiging voor de bagagedrager. Compleet met heupgordel en voetensteunen
Mede dankzij de eenvoudige bevestiging, zonder gereedschap, is het Qibbel 6+ Junior achterzitje het best verkochte fietszitje in Nederland. Het zitje is voorzien van een heupgordel met een driepuntssluiting. Bij het zitje worden stevige opklapbare voetensteunen geleverd, die op de gewenste hoogte op het frame van de fiets worden gemonteerd. Het zitje wordt als compleet pakket geleverd, maar alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.

Terug naar nieuws


Laatste nieuwsberichten


overlay 02-07-2018

Bezoek ons op Eurobike 2018

Van 8 juli tot 10 juli 2018 is de Eurobike in Friederichshafen het centrale...

overlay 23-03-2018

Qibbel introduceert nieuwe lifestyle kleuren voor 6+ Junior kinderzitje

Zitje zonder gereedschap te monteren
Qibbel introduceert nieuwe...