Qibbel logo

Qibbel to go

Qibbel to go zitjes worden compleet gemonteerd met bevestiging en stylingset geleverd en kunnen als één geheel op de fiets gemonteerd worden. De bevestiging op de fiets gaat daardoor sneller. 


Speciale Qibbel to go Urban Collection

Ontdek samen de stad met de Qibbel to go Urban Collection! Deze stoere achterzitjes hebben ieder een eigen unieke stijl. Kies je voor New York (compleet zwart), London (Polka Dots) of Tokio (hippe symbolen)?

De speciale Qibbel to go Urban Collection is alleen beschikbaar als achterzitje met bagagedragerbevestiging en is compleet afgemonteerd met armsteunen en voetriempjes. De beenkappen van deze serie zitjes zijn niet transparant, maar donker grijs. De zitjes zijn zoals alle Qibbel stoeltjes extra ruim, in slaapstand verstelbaar en volledig aan te passen aan de groei van je kindje.

Qibbel to go


Informeer voor de Qibbel to go kleurcombinaties bij uw dichtstbijzijnde Qibbel dealer.

Veel gestelde vragen

 • 1.

  Wat is een veilige manier om mijn kind van 6+ te vervoeren?

  Kinderen van 6 tot 10 jaar kunnen veilig en comfortabel op de fiets vervoerd worden met het Qibbel 6+ Junior fietszitje.

 • 2.

  Voldoen de Qibbel fietszitjes aan de veiligheidseisen?

  Het Qibbel voorzitje (max. 15 kg) en achterzitje (max. 22 kg) voldoen aan de veiligheidsnorm EN 14344. Voor het Qibbel 6+ Junior zitje (max. 35 kg) is deze regelgeving niet van toepassing. Door het stevige stoeltje, de voetsteunen en de gordel biedt Qibbel een veilige manier om kinderen te vervoeren.

 • 3.

  Zijn de voetsteunen verstelbaar?

  Ja, de voetsteunen van het voorzitje en achterzitje zijn zonder gereedschap aan te passen aan de groei van het kind.

 • 4.

  Ik twijfel welke bevestiging voor mijn fiets geschikt is. Wat moet ik doen?

  Er zijn veel verschillende type fietsen. Neem uw fiets mee naar uw dichtstbijzijnde Qibbel dealerzodat deze kan beoordelen welke montage voor uw fiets geschikt is.

 • 5.

  Past een Qibbel fietszitje op mijn fiets?

  Omdat er veel verschillende type fietsen zijn, adviseren wij om bij je dichtstbijzijnde Qibbel dealer te informeren. Deze kan beoordelen of montage van een Qibbel fietszitje op jouw fiets mogelijk is.